Káposztás tarkedli |
Kicsit túl sok káposztát reszeltem le. Namármost mi légyen vele? Kevertem egy jó sűrű palacsintatésztát, pici sütőporral, belekevertem az előzőleg megpárolt káposztát (kevés olaj, pici cukor - hogy jó színe legyen - karamellizálni, majd erre mehet a reszelt káposzta).
Kisebb merőkanállal adagolva, palacsintasütőben vastagabb tarkedliket sütögettem, fokhagymás tejföllel megkentük, mint a lángost. Gyorsan elfogyott!
(...hogy miért későn este írom ezeket a bejegyzéseket?! Most olyan éhes lettem, mehetek ki a konyhába, enni valamit... Ilyen már nincs sajnos!)
(...hogy miért későn este írom ezeket a bejegyzéseket?! Most olyan éhes lettem, mehetek ki a konyhába, enni valamit... Ilyen már nincs sajnos!)
---és én miért késő este olvasom ezeket??? :)))
VálaszTörlés:-D
TörlésImádjuk mi is :) hmmm
VálaszTörlésFinom is! Kaposzta helyett hagymaval, paprikaval, sonkaval is jooo!
Törlés