2012. január 20.

Díj - a legújabb invázió

Dinától kaptam pár perce. Rögtön kettőt is, és gyorsan-gyorsan ide is teszem, mert most talán van egy kis szusszanásnyi időm erre. 

Ő Teától  kapta. A szabályok értelmében ugyan a küldő küldőjének a küldőjét nem kell belinkelni, de Őt érdemes! Ugyanis Nála elolvashatjátok a képecskék vicces értelmezését, "fordítását".

Idézet újra Dinától:

"Szabály: küldd tovább 4 bloggernek és árulj el magadról 3 dolgot. 
(Különben halálnak halálával halsz ki a bloggertársadalom pixiséből.)"


Tehát Tea értelmezésében "Trottyos medve mézről álmodik" és "Ne főzzetek réti susulykát" díjaknak nevezhetjük őket.
Köszönöm, Dina! :-)

Sok szeretettel továbbadnám - mégpedig azért, mert kitartóan bombáznak eredeti megjegyzéseikkel (a szó legjobb értelmében)! Örülök neki!
Valamint azért, mert még nem láttam náluk egyik díjat sem, azok a következők (betűrendi sorrendben):Most pedig el kell árulnom magamról 3 dolgot:
 1. Akik rám kíváncsiak: 162/48 (a profilkép nem mutat sokat)
 2. életkor (remélem, a profilkép nem mutat sokat)  gyerekek száma: 3. Sajnos nem töltök velük annyi időt, mint szeretnék. :-(
  (bár a nagyok már nem is igénylik)
 3.  Még nem untam meg, és még nem is bántam meg, hogy belekezdtem a tortázásba (2 hónap múlva 1 éve). Ez köszönhető annak, hogy ennyi elismerést (és ennyi díjat - hehe) még életemben nem kaptam, mint az elmúlt 8 hónapban. Köszönet érte!

2 megjegyzés:

 1. Hát igazán köszi, hogy megemlítesz!:DD A tortáid leginkább már műalkotások! Én azt hiszem mázsányit dobnék a kukába, mire egyet normálisan összehoznék. Baromi sok türelem és odafigyelés kell hozzá...nekem meg...

  VálaszTörlés
 2. Köszi a tortáim nevében is!
  Nem hagyhattalak ki, mert ami jó, azt terjeszteni kell! :-)

  VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...