2013. június 10.

Tortások Tortátlan Találkozója


Ez tárult a szemünk elé
Hááát...izéééé...hogy is kezdjem?! Országos is (sőt, országon túli) meg nem is, nyílt is, meg nem is... Aki tudja, annak nem kell írnom, aki meg nem, az úgysem érintett.

Az biztos, hogy nyomának kell itt lennie a blogban, majd ha öregkoromban rossz napjaim lesznek, csak megnézem a képeket, felidézem a beszélgetéseket.

A nem-Tortázók kedvéért: 

Mi, hobbi-Tortázók nagyjából ismerjük egymást, vagy legalábbis egymás munkáit. Itt a blogokon keresztül is, és más internetes hálózatokon keresztül is tartjuk a kapcsolatot egymással. Jó csapat vagyunk! Amolyan cyber-barátnők. 
Voltunk!
2013. június 3-áig, mert létrehoztunk egy egyedülálló találkozót, így immáron személyesen is megismerhettük egymást, és elmondhatom, hogy nagyon jó Igazi Barátságok születtek. Voltak, akikkel már találkoztunk különböző hivatalos tortás összejöveteleken, de ezt kimondottan tortátlanra terveztük, kizárólag abból a célból, hogy magánemberként is megtudjunk egymásról több dolgot.

Jelentem, sikerült! Ugye? (Hallom lelki füleimmel az igenlést, kórusban! ...pár kötőszóval összekötve!)

Ági tett egy felelőtlen kijelentést, hogy mehetünk a nyaralójukba, Balatonfűzfőre, így ezt a két napot - a nyár leghidegebb napjaiban - ott töltöttük.

Mindenki nagyon aranyos, nagyon normális, nagyon emberi volt.... (ááááá, dehogy, mind egy "áááállat"!!! Egy sem normáááális!!!!
Ezt most a szó legszorosabb értelmében pozitívumként kell felfogni, és tudom, hogy nem sértődnek meg rajta, mert annyira jó fejek. Persze, vannak árnyalatnyi eltérések közöttünk, de mindenki vevő volt egy kis rusztikus, már-már feketébe hajló humorra, vagy legalábbis arra, hogy sírásig röhögjön a másikon.)

Hoznék képeket, de a Tortások ismerik egymást (így a többszáz képet is, amit egymás között megosztottunk), a Nemtortások pedig úgysem tudják, hogy kiről van szó, ezért csak ezt a párat mutatom (azok  közül is csak azt a néhányat, ahol épp arra a pár pillanatra komolyan viselkedtünk).

(...és hogy mitől tortátlan? Tortázni ugyan nem tortáztunk (gyakorlatban), de cukorvirágok készítését, apróbb fortélyokat ellestük az Ügyesektől.)

A csapat egy része lement a partra, Anita telefonjának úsztatását megnézni.
Egy - szintén komoly - pillanat
Majdnem-mindenki
Még haza sem értünk, de már a legújabb téma a jövő évi (?) találkozó!
Várjuk a többieket a következőn, akik most nem tudtak eljönni!

12 megjegyzés:

 1. De jó volt Nektek! :))
  Biztosan rezgett a levegő körülöttetek, ami torta-szenvedéllyel és porcukorral volt átitatva...;-DD Azért nyugtass meg, hogy legalább egy szelet tortát megettetek együtt! :)

  VálaszTörlés
 2. És nem! Még egy szeletet sem! Süti viszont volt annyi, hogy pár óra elteltével nem bírtunk már egy falatot sem enni....bezzeg most, hogy megenném!

  Nagyon jól éreztük magunkat! Ezt írásban nem lehet visszaadni, a többi képet meg egymás között kielemeztük, nem szégyelljük, de mégiscsak vannak személyiségi jogok! ;-) :-D

  VálaszTörlés
 3. Mártika még a könnyeim is kijöttek most nem a röhögéstől hanem a meghatóóságtól.
  Ez a tali egy életre szóló élmény volt! Ennyi sok elmebeteg embert egy rakáson :D
  Még harmad nap is izomlázam volt a sok nevetéstől. :D
  És alig várom a legközelebbit,bárhol is legyen !
  Az írásod nagyon jó lett, sikerült vissza repíteni a helyszínre. Köszönet érte!!
  És még egy megjegyzés : Ebben a rohanó ,stresszes világban nagyon szükségünk van ilyen barátokra !!
  IMÁDÁS van !! ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök Moncsi, hogy jól érezted magad! Bár ez számomra egyértelmű volt már ott is, láttam rajtad! (Előttem a kép, ahogy öleled a pogácsástálat...) :-)
   Lesz még folytatás, biztos!
   <3

   Törlés
 4. én is részese voltam ennek a neves társaságnak,és annyira fantasztikus volt,hogy ezt szvakban nem is lehet kifejezni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye?! Ezért nem is írtam részleteket, mert azt nem tudnám visszaadni hitelesen! A Böbét (például) látni kell!
   Igaz, hazafelé majdnem eltévedtünk Veled a zombis tájon, de ez is vicces lesz utólag! :-)

   Törlés
 5. Nagyon jó lehetett nektek hogy így megismerhettétek egymást. Ha még az idő is kegyesebb lett volna hozzátok akkor, bár a beszélgetéshez nevetéshez nem kell jó idő!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így van! Azért begyújtottunk a kis kemencébe, ezért nem fáztunk.
   Nagyon örültünk egymásnak,és még fogunk is! :-)

   Törlés
 6. M@rti, de jó, hogy megírtad ezt a kis szösszenetet! Egy kicsit visszaad a bensőséges hangulatból, de csak egy kicsit. Ott kellett volna lenni, hogy ezt az összetartozást, ami a résztvevők hozzászólásaiból, meg a fotókból is látszik, megértsük. Mert bármilyen jó dolog is az internet, a személyes kapcsolat egészen más.
  Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
  Úgy hallottam, a következő tali Pesten lesz. Szóljál M@rtika, oda én is elmennék! :)

  VálaszTörlés
 7. Feltétlenül számítunk Rád! Ezt látni kell! :-)
  (Lehetséges, hogy keleten is szervezik az ottani Lányok!)

  VálaszTörlés
 8. Jaj de jó volt olvasni a soraidat! Azt hiszem a következő talit nem fogom kihagyni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reméljük! Biztos fogsz róla időben értesülni! :-)

   Törlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...