2011. november 3.

Go-go girl helyett... (folytatás)

Mint kiderült, nagyon várjátok a folytatást, hogy mi is lett a go-go girl tortám sorsa (köszönöm e érdeklődést!). A történet többi része már nem lesz olyan szórakoztató - bár Happy End-del zárult.

Mivel félreértések sorozatából kifolyólag nem jött a fent említett tortámért senki, úgy gondoltam, várok még pár napot vele... hátha mégis. Hát nem. Másnap elutaztam Szegedre, illetve az ahhoz épült faluba, Deszkre (271 km tőlünk) a Cukorshowra. Ott kaptam kétségbeesett hívást egy régi kedves ex-osztálytársamtól, hogy S.O.S. segítsek, mert holnapra (!) kellene egy torta. Mivel többnapos ünnep  van, cukrászdák már nem vállalják. Gyors eszmecsere, majd felajánlottam, hogy ha hazaérek, küldök neki egy képet, hogy mit tudok gyorsan ajánlani - jobb híján.
Egyébként a lánykájának kellett volna a 18. szülinapjára .... gondolhatjátok, még E. T-vel elment volna, na de go-go táncosnővel?! Egy chippendale-fiút nem kockáztathattam meg (végül is nem tudni, hogy E. T. fiú volt-e vagy lány) :-)
Aki ezt nem értené: előző bejegyzésemben megtalálhatja a magyarázatot.

Megoldottam! Számomra mostanság nincs lehetetlen. Ez a tortázás plusz kreativitásra ösztönöz (ennek örülök, mert berozsdásodott agysejtjeimet épp időben -cca. 7 hónappal ezelőtt- újra elkezdtem foglalkoztatni).
Vörös rózsás torta

Egyszóval, go-go girl jobbra el, helyette az addigi színhatással harmonizáló rózsák kerültek fel rá.  
Hmm ..... érdekes koncepció ..... dobozból előbújó rózsák .....  :-)
Nekem ki-fe-je-zet-ten tetszett! Na, de nem?!?

  
Befejezés: ahogy elvitték ezt az új ruhába öltöztetett tortát, jelentkezett -egy újabb- ismerős ismerősének ismerőse a tortáért, hogy ha megvan még, elvinné.
Sorry ... (nem a megrendelő tehetett a dologról).

13 megjegyzés:

  1. Hű, ez aztán nem semmi! De végül teljes a happy end! Nekem nagyon tetszik a második torta is! :)
    Hm, ha már ennyire utolsó pillanatban találták ki, még így is ezerszer szebb, mint egy átlag cukrászdai!
    ...nézd a jó oldalát, már teljesen begyakoroltad az ember figurát! :)

    VálaszTörlés
  2. Még nem teljesen! Sőt, még teljesen NEM! :-)
    Köszi!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett a rózsás tortád ! Látod nem dolgoztál azért hiába,gyakoroltál és végűl még örömet is szereztél ezzel a szép tortával! Azokhoz a kis virágokhoz külön van formád?

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon tetszik a torta így rózsásan!!
    Ügyes vagy! Jól megoldottad!
    (én hiszek abban hogy semmi nem történik véletlenül!:)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, Éva! Igen, van kiszúróm, egy teljes készlet, csak sajnos még nem igazán volt időm kitapasztalni mindet.
    Egyébként régebben úgy csináltam pici virágokat, hogy a legkisebb körszaggatómmal (még talán fél cm sincs) kivágtam öt kört, és szirommá formázva ragasztottam össze őket, és egy pálcikát nyomkodtam bele a szirmaiba. Az is nagyon aranyos volt! (gyűszűvel is jó talán)

    Erre a tortára tettem őket:

    http://izek-tortak-allatfajtak.blogspot.com/2011/05/truffelkremes-szuletesnapi-torta.html?utm_source=BP_recent

    VálaszTörlés
  6. Feketepillangó! Köszi! Igen, tényleg nem történt véletlenül, de az már egy másik történet (és nem gasztroblogba való) ;-)

    VálaszTörlés
  7. Tökéletes lett mindkettő, az agysejtjeid nem hagytak cserben! :) Nekem a rózsás még jobban is tetszik! Ha szabad ilyet írnom! ;D Olyan tökéletes a fehér borítás, én csak gyönyörködöm az ilyen remekművekben, nem próbálkoznék vele! :)

    VálaszTörlés
  8. Látod, van itt mozgás, ha nem kel el egy tortád! :-) Nekem tetszik nagyon a végeredmény! Simán kibújhatnak a dobozból azok a rózsák! :-)

    VálaszTörlés
  9. Már nagyon vártam a folytatást, az előzőn könnyesre röhögtem magam. :) Már csak egy dolog érdekelne: mi lett szegény go-go-girl sorsa? Szép lett egyébként az új torta, hihetetlen mennyire más stílust lehet létrehozni pici változtatással!

    VálaszTörlés
  10. Nekem nagyon tetszik a rózsás tortád:)Ötletesen megoldottad, így nem feltűnő annyira a kontraszt: go-go-girl vs. rózsák :D

    VálaszTörlés
  11. Audrey: go-go lány bekerült egy dobozba, hátha kell pár napon belül valakinek még egy ilyen torta :-)
    Aztán ma néztem: letörött a keze. Még egy ilyet nem tudok!!!

    Köszönöm mindenkinek hogy ilyen kedveseket írtok!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon ügyesen megoldottad az újrahasznosítást! Mintha direkt ilyen rózsásra tervezted volna. :)

    VálaszTörlés
  13. Hat ez a rozsas torta nagyon jo lett...nagyon tetszik jol meg oldodott a problema es igy nem veszet a torta sem karba. :) es hat a holgy figura nagyon jol sikerult ...nagy tetszik:) Gratulalok

    VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...