2012. február 14.

Születés- név- és Valentin napi torta 3in1 (de legalább 2in1)

Praktikusan egyben kapták meg Szüleim Barátai ezt a tortát. Születésnapot, névnapot (és én ráfogtam, hogy Valentin napot) tartottak.
A torta "férfi oldala" a születésnapi, ez zöld és csokis lett. A "női oldal" névnapot jelképez, vanília árnyalatú, rózsás, citromos ízesítésű.  Külön-külön burkoltam, majd egymás mellé helyezve szalaggal kötöttem össze őket, ami Valentint jelképezi, de eszükbe sem jutott szerintem :-)


Az ott, az arany alátét tükrében az Apu, épp fényképezi a tortát, mivel itthon nekem nem sikerült, mert villanyfénynél fejeztem be. Még jó, hogy készített pár fotót, amit így meg tudok mutatni.

Ezüst lüszterrel tettem fényessé a zöld oldalt, ami szintén nem látható, pedig élőben jól mutatott, és sokat javított az amúgy nem túl szép zöld árnyalaton.

7 megjegyzés:

  1. Hű, de szép ez a zöld-fehér színösszeállítás!

    VálaszTörlés
  2. gyönyörűséges. és szuper jól kitaláltad ezt a három az egyben megoldást.
    az az indás minta egyre jobban tetszik nekem. korábban olvastam, hogy valami kreatív boltban vetted. megmondanád, hogy mi ez? gyurmamintázó?

    VálaszTörlés
  3. Köszi, Lányok!

    Igen, Boga, hobbiboltban vettem, szilikon nyomda a neve, úgy tudom. Mostanában nagyon sokan érdeklődtök iránta, ezek szerint érdemes volt megvennem :-)

    VálaszTörlés
  4. szerintem nagyon is érdemes volt megvenni. egyszerű, mégis elegáns mintát tudsz vele csinálni. akár csak belenyomva, vagy megrajzolva színessel, krémmel, de a gyöngyös díszítése is nagyon szép. egyre jobban hajlok rá, hogy nekem is kell valami hasonló ;-)

    VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...