2012. április 10.

Rällymeister torta - Jägermeister után szabadon

Rällymeister torta

A szemfülesek rögtön kiszúrták biztosan, hogy Jäger- helyett Rallymeister az ajándékozott. Az italt még 2 éve kapta limitált szériaként, most pedig torta készült róla. Feleség nem szeretett volna ostyaképet, mert az nem túl eredeti (szerintem sem), na de én nem tudok élethűen emberportrét festeni, max. pont-pont-vesszőcske megoldással! Meg még szarvast sem. Aztán feldobtam még ötletként, hogy legyen egy emberfej szarvasaganccsal, de ezt sem szerette volna Feleség (nem is értem, hehe).





Épp kutyamenhelyre készültünk Krickyvel, a "tortára való portréfestés kiötlőjével",  így a címke dekorációját Neki köszönhetem. Letettem elé az üveget, hogy na, erről van szó, Ő meg szépen lemásolta A HÁTULJÁT! Tehát nem csak külön-külön bakizunk, együtt is remekül sikerül!
Még mondtam is, hogy az "összetevőket" csak stilizált betűkkel írja le, nem kell annyira aprólékosan szó szerinti szöveggel lemásolni, hát, még ekkor sem ugrott be, hogy az összetétel mindig hátul van!
Szerintem így is tökéletes lett, nem engedtem, hogy újrakezdje az elejével, végülis nem nagy a különbség. Megmutatom:


8 megjegyzés:

  1. Fantasztikusan kidolgozott ez a torta, akárcsak a többi munkád! Gyönyörű a blogod, bár még nem is tudtam igazán belemélyedni... :-) Köszönöm, hogy megtisztelted az én oldalamat, szívesen járok majd ide én is nézelődni, álmélkodni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv nálam! Köszi, de azért ne hozz zavarba! :-)))

      Törlés
  2. Hihetetlen! Profi vagy, ez már nyugodtan kijelenthetjük! :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ... mondja ezt egy IGAZI, rádióknak nyilatkozó PROFI! :-)))

      Törlés
  3. Nagyon ügyes vagy,egyet értek mindennel Petrával és teller-cake-vel!!!

    VálaszTörlés
  4. én is egyt értek velük! és köszönöm, hogy megemlítettél a bejegyzésben! :)) jó volt együtt "tortázni". de remélem, hogy csinálunk már végre egyszer egy igazi nagy tortát is. vagy csak egy kicsit. de azt legalább elejétől a végéig. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naná! Majd letagadlak, nem?!? :-)
      Ez így igaz, szomorú, hogy két tortás egy városban (csárdában) és még nem tortázott igazán együtt! (Még jó, hogy megférünk egymás mellett, hogy a szólás-mondásra utaljak, hehe)

      Törlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...