2012. május 23.

Rózsaszín-csillogós-tiarás-gyöngyös torta Hercegnőknek

Újra fiam (6) menyasszonyának (5) készült ez a torta. Pedig úgy hallottam, hogy már más szerelme van az oviban (gyerekem még nem tudja a szomorú hírt), ennek ellenére elkészítettem neki ezt a hercegnő-feelinges tortát névnapjára.

Anyukájával megbeszéltük (többszöri hosszas egyeztetés után, százhúsz változatot elvetve), hogy milyen lesz a torta, és már majdnem kész is volt, amikor átjöttek hozzánk megnézni a teknősbéka-tortámat. Persze, hogy az első mondata az volt, hogy épp ilyent kér, csak rózsaszínben.

A tiarát az utolsó percekig szárítottam, de fel kellett turbósítanom ezt a folyamatot, ezért inkább betettem a fagyasztóba. Ez nagyon jó megoldás arra, hogy megálljon-megkeményedjen, csak sikerült letörnöm a szárát, ezért lett mini változat. 

Nem bánta, hogy mégsem teknőst kapott.

Hercegnős-rózsaszín-csillogós-tiarás-gyöngyös torta
5 megjegyzés:

 1. Jaj, ezek az ovis szerelmek, olyan édesek! :)) Fiam épp most a dadust (fiatal szőke, csinos lányzó) szemelte ki, közölte vele, hogy meg kell, hogy várja őt, hogy elvehesse! :D A tortád pedig tényleg igazi hercegnős, csilli-villi, édes kiscsajos. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépséges tortát készítettél a Kishölgynek. El tudom képzelni mennyire örült neki.Imádtam ezt a korszakát a lányaimnak szerelmek jöttek mentek akkoriban.

  VálaszTörlés
 3. Nahát, közöld a leányzóval, hogy érdemes jóban maradni a fiacskáddal, ha egyszer ilyen tortákat kap ;) :)

  VálaszTörlés
 4. Köszi, látom tapasztalatból mondjátok!

  Tejszínhab: átadom! Ettől biztosan meggondolja magát... :-)

  VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...