2012. július 17.

1: Cukor-show. 2: Amatőr tortások találkozója

Többen kérdeztétek, hogy a cukorshow (2012. július 1.) beszámolója mikor következik.
Most.
Illetve már rég megírta Kricky, itt megnézhetitek:
 
http://krickykonyhaja.blogspot.hu/2012/07/amator-tortadiszito-verseny-cukor-show.html

Igazából saját képeim nincsenek, mert Kriszti gépével fotóztam végig az eseményeket (becsukott vaku-fedéllel - emiatt kissé homályos felvételekkel), de nála párat megtekinthettek, és Ő be is számolt részletesen mindenről, úgyhogy hozzáfűzni-valóm nincs.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Viszont itt és most megragadom az alkalmat, hogy bemutassak pár Legügyesebb Tortázós Asszonykát, akik a Cukorshow eseményei miatt előző nap utaztak városunkba (persze megilleti Őket egyúttal a Legjófejebb Tortázós Asszonyka cím is - de tényleg, annyira aranyos mind egy szálig!)
Mivel este tudtunk csak találkozni, rögtön "külföldre", a szlovák Komáromba (Komarno) vittem őket, (sajnos Kriszti nem jött velünk - tortázott - mi mást?!) mivel itt nálunk túl sok látnivaló nincs. 
Nos, ott sem volt, mivel gyorsan besötétedett, valamint sétálgatásunkat szúnyogok inváziója törte meg, ennek ellenére és/vagy épp ezért jól szórakoztunk (nem, nem táncoltunk, csapkodtuk magunkat akkor is reflexből, amikor épp nem volt rajtunk egy állatka sem).

Pár képet mutatok rólunk. A nevekre kattintva pedig Facebook-oldalaink sk.tortáit is láthatjátok
Balról jobbra, első, ülő sor: Andi, Csilla, Klári. Hátsó, guggoló (bújkáló)/álló sor: Magdi, Márti .SzúnyogtáncItt pedig másnap, a Cukorshow helyszínén (gyerebúúújjjidehozzáááám) :-)


Jó volt, na!

3 megjegyzés:

  1. Márti! Te egy angyal vagy! Ennyi sok szépet írni rólunk??? Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük az idegenvezetést, de legfőképpen a kedvességed! Folyt. köv. a deszki tortadíszítő bajnokságon!!! :))

    VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...