2012. szeptember 23.

Háromhercegnős-királylányos mesetorta


Élőben nagyon mutatós, élénk színű, igazi, kislányoknak-való torta lett. A Hófehérkét, Hamupipőkét és a Szépséget (a Szörnyeteg párját) a lányka anyukája hozta, mert nem mertem arccal rendelkező csajokat gyártani, nehogy megriadjon szegény kis 3éves.

Ezek (ők) műanyagból készültek, már "csak" a körítés hiányzott mellőlük, torta formájában. Alapjáraton nem vagyok híve a nem ehető, gyári tortadíszeknek, de beleillett a környezetbe, és a végén jobban tetszett a végeredmény még magamnak is, mint amire számítottam.

6 megjegyzés:

  1. De jó! Ez a dombos megoldás tök jó, egy picuri technikai leírás jól jönne! :) Látom, hogy felülről a legalacsonyabb szint hiányzó tésztája pont akkora, mint a domb alapterülete, de trükkös, mert az mégis magasabb. Nagyon szép a festés is! :) Viszont kötekednék hercegnőtéren. :D Hófehérke, Hamupipőke és Csipkerózsika a rózsaszín, ezt lányom üzeni, hisz Bella (a szépség) az sárga ruhás. Hogy micsoda szemük van nem? :D Te teljesen részletkérdés, a torta egészében is nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Tudtam, hogy bele fogok bukni ebbe a hercegnősdibe! :-)
    (Bevallom, csak tippeltem) :-)
    Akkor ki a kék ruhás?!

    Jól látod, tényleg a kivágott részt tettem a magaslatra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kék ruhás a Hamupipőke állítólag. :) De nekem tök 8, mindegyik énekel, meg táncol, és herceget talál, szóval tulajdonképpen oly mindegy! :D

      Törlés
  3. Nagyon trükkös ez a megoldás és tényleg jól összehoztad a 3 mesetémát :) Csipkerózsika a rózsaszín, de ezt te tudtad is, nem? Hiszen csupa "álomfelő" az ő térfele ;)

    VálaszTörlés
  4. Műanyagok a figurák vagy sem, az összhatás tényleg fantasztikus lett! :))

    És ha beleszólhatok a fenti párbeszédbe: a kék a Hamupipőke és a rózsaszín a Csipkerózsika. (Két lánnyal én is toppon vagyok hercegnő-ügyben...) :)))

    VálaszTörlés
  5. Na, jól belekeveredtem! Persze, hogy tudom ki a kék ruhás! Hát még cipellőket is gyártottam neki! És kéket, hogy illő legyen a ruhájához! :-)

    VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...