2012. október 5.

Ballantine's torta kistesóm szülinapjára

Ballantine's torta



Ballantine's torta belülről


8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszi! Tudom! ;-)
      A papírra nyomtatott címke jót tett neki! ;-)))
      Már nem volt időm s.k. megfesteni, így maradt a nem ehető változat.
      Ennél élethűbb nem is lehetne! :-)))

      Törlés
  2. Már megint, M@rti? hol van az önbizalom? a torta alakja nagyon szuper, és a színe is pont tökéletes! a nyomtatás, meg pont jó így! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Önbizalom?! Háááát, eggyel feljebb nem olvastad? Ennél nagyképűbb nem is lehetnék! ;-)

      Törlés
  3. Esetleg meglehetne kapni az elkészítési módját?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon egyszerű volt elkészíteni; megsütöttem egy tömörebb piskótát (Alapreceptjeim között találsz), megtöltöttem rumos trüffelkrémel (szintén Alaprecepteknél), majd dermesztés után formára faragtam. Ez sem igényel nagy kézügyességet, a nyakánál kell lekeskenyíteni, és figyelni az arányokra.
      Faragás után lekentem a maradék krémmel, majd burkoltam-festettem. A címke pedig nem ehető volt, ugyanis papírra nyomtattam ki, és azt ragasztottam rá, mivel már nem volt időm megfesteni. :-)

      Törlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...