Köszi! Tudom! ;-) A papírra nyomtatott címke jót tett neki! ;-))) Már nem volt időm s.k. megfesteni, így maradt a nem ehető változat. Ennél élethűbb nem is lehetne! :-)))
Nagyon egyszerű volt elkészíteni; megsütöttem egy tömörebb piskótát (Alapreceptjeim között találsz), megtöltöttem rumos trüffelkrémel (szintén Alaprecepteknél), majd dermesztés után formára faragtam. Ez sem igényel nagy kézügyességet, a nyakánál kell lekeskenyíteni, és figyelni az arányokra. Faragás után lekentem a maradék krémmel, majd burkoltam-festettem. A címke pedig nem ehető volt, ugyanis papírra nyomtattam ki, és azt ragasztottam rá, mivel már nem volt időm megfesteni. :-)
Eszméletlen jó lett! :)
VálaszTörlésKöszi! Tudom! ;-)
TörlésA papírra nyomtatott címke jót tett neki! ;-)))
Már nem volt időm s.k. megfesteni, így maradt a nem ehető változat.
Ennél élethűbb nem is lehetne! :-)))
Már megint, M@rti? hol van az önbizalom? a torta alakja nagyon szuper, és a színe is pont tökéletes! a nyomtatás, meg pont jó így! :)
VálaszTörlésÖnbizalom?! Háááát, eggyel feljebb nem olvastad? Ennél nagyképűbb nem is lehetnék! ;-)
TörlésProfi munka! :)
VálaszTörlésKöszi, Millye! :-)
TörlésEsetleg meglehetne kapni az elkészítési módját?
VálaszTörlésNagyon egyszerű volt elkészíteni; megsütöttem egy tömörebb piskótát (Alapreceptjeim között találsz), megtöltöttem rumos trüffelkrémel (szintén Alaprecepteknél), majd dermesztés után formára faragtam. Ez sem igényel nagy kézügyességet, a nyakánál kell lekeskenyíteni, és figyelni az arányokra.
TörlésFaragás után lekentem a maradék krémmel, majd burkoltam-festettem. A címke pedig nem ehető volt, ugyanis papírra nyomtattam ki, és azt ragasztottam rá, mivel már nem volt időm megfesteni. :-)