2013. január 22.

Kókuszos-ananászos minikuglófok fehércsokis kókuszmázzal

Hozzávalók 6 db (10 cm átmérőjű) vagy 1 db normál méretű formához:

12 dkg vaj
12 dkg porcukor
3 tojás
14 dkg liszt
1 csipet só
1/2 csomag sütőpor
15-20 dkg ananászkonzerv, apró darabokra vágva.

A tojásokat a vajjal és a porcukorral habosra kevertem, majd hozzáadtam - az előzőleg összevegyített - száraz hozzávalókat, majd az ananászt is a végén.
A vajazott-lisztezett formákba töltöttem, 180 fokon 35-40 perc alatt megsütöttem.
Teljesen kihűtöttem, majd bevontam 10 dkg fehércsokiból és 1 dl forralt tejszín keverékéből készült (és szintén hidegre hűtött) öntettel. Kókuszreszelékkel megszórtam.

4 megjegyzés:

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...