Hozzávalók 12 db normál méretű muffinhoz:
- 12 dkg vaj
 - 12 dkg porcukor
 - 3 tojás
 - 14 dkg liszt
 - 1 csipet só
 - 1/2 csomag sütőpor
 - 15-20 dkg ananászkonzerv, apró darabokra vágva.
 
A tojásokat a vajjal és a porcukorral habosra kevertem, majd hozzáadtam - az előzőleg összevegyített - száraz hozzávalókat, majd az ananászt is a végén.
A papírkapszliba töltöttem a muffinsütő mélyedéseibe, majd 180 fokon 35-40 perc alatt megsütöttem.
A papírkapszliba töltöttem a muffinsütő mélyedéseibe, majd 180 fokon 35-40 perc alatt megsütöttem.
Teljesen kihűtöttem, majd fehércsokis-kókuszos trüffelkrémet készítettem 10 dkg fehércsokiból, 1 dl  tejszínből, és egy kis kókuszreszelékből.
A krém alapját megtalálod az Alapreceptek fülecskére kattintva, a Tortakrémek között is.
A krém alapját megtalálod az Alapreceptek fülecskére kattintva, a Tortakrémek között is.
Hú de jól hangzik, anaász és fehércsoki együtt nagyon finom lehet:) Nagyon elegánsak a gyöngyös díszítéssel:)
VálaszTörlésIgen, tényleg nagyon finom, emiatt már többször elkészíttettem. Köszi szépen!
TörlésMár a főcímet olvasva összefolyt a nyál a számban hmmmm de amikor megláttam a csodás cupcaket.... extra! :)
VálaszTörlés...és milyen gyorsan elkészül...! ;-)
Törlés