2014. augusztus 19.

Indiana Jones és a Végzet Tortája

Olyan tortám még nem volt, amitől "undorodtam" volna. Persze nem kell szó szerint venni, de tudni kell rólam, hogy mindentől irtózom, aminek 4-nél több lába van. Jöhet minden; egér, kígyó-béka, csak ilyen pók-szerűségű lábbal megáldott élő(cukor-)lény ne!!!

Rendesen kiröhögtem magamat a skorpió készítése közben, mert ahogy egyre jobban kialakult a kezem között, úgy - ösztönből - alig mertem hozzáérni; undorodva, két ujjam közé csippentve mertem csak "piszkálni".

Mindezek tudatában (hogy cukorból van) többször összerezzentem hűtőszekrényem ajtaját kinyitva (majdnem vissza is csapva rá), amikor megláttam - az egyenlőre még csak tálcán pihenő - példányt.

Tudom-tudom, nem normális....


Indiana Jones tortája



7 megjegyzés:

  1. Tökéletesen megértelek (bár teszem hozzá, így is állati jó lett a torta :D), tőlem galambot ne kérjen senki :D akár plüss, akár élő, akár döglött, akár cukor... fúúúj.

    VálaszTörlés
  2. Hehehe....de mér' pont galamb?!? :-D

    VálaszTörlés
  3. Szerintem állati jó ez a torta (is)! A skorpió meg különösen cuki! :)

    VálaszTörlés
  4. Bármennyire is csodálom a tudásod, ehhez a tortához csak akkor nyúlnék ha a skorpiót eltávolította valaki..messzire.... Ez az igazi művészet - borzongva és piszkálva nagyot alkotni! :-DD

    VálaszTörlés
  5. Hihetetlen! Én simán élőnek nézem! :)

    VálaszTörlés
  6. M@rtika, örülök, hogy nem mart beléd! :)
    szerintem nagyon szuper a skorpió, és az egész torta is!

    VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...