2012. április 22.

DuBarry csirkemell

Egyik kedvenc húsételem a kevésbé húsosból. Hozzávalók, arányok: szemre. Fűszerezés: só, bors...

Előkészületek:
  • csirkemelleket teflonserpenyőben előpirítom, hogy legyen egy kis színük
  • karfiolt előfőzöm
  • elkészítem a besamell-mártást: olvasztott vajon a lisztet megfuttatom, felengedem annyi tejjel, hogy mártás-szerű legyen, leveszem a tűzről, tojássárgáját és reszelt sajtot keverek bele.
Tepsibe rétegezem:
  • 1 szelet husi
  • annyi karfiol, amennyi ráfér, 
  • öntet
 Sütő!
DuBarry csirkemell

3 megjegyzés:

  1. Mindennap ezt a finomságot ebédelnék, ha lehetneeee!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt talán én is meg tudnám enni mindennap! :-)
      (Sőt, hús nélkül is finom, már úgy is csináltam!)

      Törlés
  2. Just want say thank you for the information and facts you have shared. Regards!

    VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...