2012. október 9.

Volkswagen GTI, marcipán karosszériával




Volkswagen GTI torta
Nem ismerek olyan tortázóst, aki ne utálna autót gyártani. Eddig kettőt sikerült csinálnom, amire rámondtuk, hogy az bizony autó! (linket nem hozok!)
Ez lett a harmadik. 
Ez is autó bizony!
Volt a készítésnek egy pillanata, amikor arra gondoltam, hogy nem is olyan rossz dolog ez a kocsiszerelés-karosszériázás-fényezés, de maradok az első verziónál - kissé finomítva; már nem utálom, de nem is szeretem!

Az igaz, hogy az első kettőnél csak úgy nekiálltam, és "szemre" felépítettem, kifaragtam a járgányt (nem egy adott típust, csak "autót"), de persze, hogy nem sikerült!
Most hosszabban tanulmányoztam a témát, a méretarányokat, de még mindig el van nagyolva (szándékosan! mert így is több ideig foglalkoztam vele, mint a gyerekemmel azon a napon!). Több időt nem akarok szánni erre a témára, és kész!

Aki mindezek ellenére nem ismerné fel: Volkswagen GTI, antracitszürke, és a tulaj most kapta vissza a jogosítványát, azért van a szélvédőre tűzve. Így oldottam meg, nehogy már mindig csak piros mikuláscsomagok legyenek ott, legyen egy jó napja a gazdájának is!

6 megjegyzés:

  1. Volkswagen,bocs. Így nem sok értelme..))

    VálaszTörlés
  2. Köszi, közben rájöttem én is! ;-)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik. Eltudom képzelni hogy milyen sok munka van vele, de nagyon ügyes vagy. Szinte hihetetlen hogy ez egy torta?:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva! Igen, ez a legmelósabb torták egyike, és komoly agyi munkát is igényel. Meg valamiféle "férfi látásmódot" is, úgy gondolom, mivel a legtöbb tortás mégis csak nő, és mind utálja! :-)

      Törlés
  4. M@rti! nagyon pofás autó lett! teljesen felismerhető! :) én már csak tudom... úúúúútálok autót csinálni!!! ja... múltkor meg is jegyezte "valaki", hogy olyan, mintha azokat a tortákat nem is én csinálnám... igen... biztos látszik, hogy nem szeretem... :(
    de a tiéd szuper lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na tessék! Mondtam én, hogy mindenki utálja! Még az is, aki tud tortákat gyártani!
      Ki volt az? ;-)

      Törlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...