2011. április 1.

Ibolyás muffin

Ibolyás muffin
Alig vártam, hogy a saját készítésű kandírozott ibolyám beavatásra kerüljön. Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a végeredmény, mert még ehető virágokat nem tálaltam fel étekül.


Gyorsan sütöttem pár muffint, mindenféle extra nélkül - vagyis pár szem fagyasztott málnaszem került azért bele. A már általam sokszor készített, és bevált muffin alapreceptet használtam megint hozzá. A bevonattal sem kellet sokat foglalkoznom, mert volt a hűtőben maradék fondant, így azt megolvasztottam, és rácsurgattam a kisült muffinok tetejére.

Nagy sikert aratott Anyósom és Sógornőm körében (alig merték megenni, csak hosszas győzködés után hitték el, hogy nem akarom Őket megmérgezni) :-)

Ezúton is üdvözlöm Őket, és üzenem, hogy a következő a kandírozott akácvirág lesz!

2 megjegyzés:

 1. Szia!

  Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

  Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

  Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

  Üdvözlettel:
  Miner.hu

  VálaszTörlés
 2. T. Miner.hu! Hozzájárulok blogom közzétételéhez az oldalatokon, és köszönöm (megtisztelő), hogy kiválasztottatok!
  Üdvözlettel: M@rti

  VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...