2012. március 15.

Online tortaverseny

Nekem a harmadik, ugyanis ennyiszer rendezték meg az Online tortaversenyt, amióta (1 éve) elkezdtem a tortázást. A határidő lejárata előtt pár nappal volt Anyum születésnapja, és az Ő tortáját (illetve csak annak képét) küldtem be mégis. Azért mégis, mert ekkorra már egyáltalán nem terveztem tortát beküldeni, mert ami szóba jöhetett volna, azon volt "ehetetlen" rész is (szaténszalag), a másik esélyesnél pedig egyszerűen elfelejtettem magamat lefényképezni a tortával együtt (verseny feltétele). 
Aztán meggyőztem magam ennél a tortánál, miért is ne!?!

Már mindenki közzétette a saját versenytortáját, én meg most is le vagyok maradva ezzel a bejegyzéssel, mint mostanában mindennel! Legalább 5 tortámat tervezem bemutatni a közeljövőben ..... de mikor is!?!

Online tortaverseny - Diploma
Egy új (számomra új, lehet, hogy mások már próbálták) eljárással próbálkoztam. Kézimunkázós oldalakon találkoztam hasonlóval, csak ott  más, nem ehető anyagból (talán filcből, vagy esetleg papírból) készítik ezeket a mintákat. Túl sok munkával nem jár, mégis látványos a végeredmény, de legalábbis nem szokványos.


Egyszóval másoddiplomás lettem, hehe.
Első "diplomám" ez volt, életem ötödik tortájával, a második versenyben pedig egy bronzérem tulajdonosa lehettem a mini kalocsai tortával.
Előző képeken nem látszik jól (vagyis sehogy sem), hogy a torta lejtősre lett építve, és a "dombon" vannak a mintázatok. 
Ezt a lenti képet pedig elfelejtettem beküldeni a versenyre, és így ezt az "adottságát" nem is tudták  figyelembe venni.
Legközelebb (ha lesz egyáltalán ilyen), már jobban sejtem, mi(k)re kell figyelnem!


Most vettem észre, hogy ennek a tortának a színei megegyeznek blogom új ruhájának színeivel . . . biztos nem véletlen! Úgy látszik, tudat alatt tetszik ez a színpárosítás!

Ez pedig az Oklevél, köszönet érte a Zsűrinek:


6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép,és ötletes, gratulálok! Édesanyádnak jó egészséget! itt divat, márciuskát (Március 1-én)a fiúktól kis piros-fehér zsinóros kitűzőt kapunk, Ádámtól most pont egy ilyen technikával papírból készültet kaptam :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok ehhez a szép tortához és az elért eredményhez!
    Kellemes ez a színösszeállítás.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik, ötletes és nagyon mutatós!:)

    VálaszTörlés
  4. Gratula a díjadhoz!Tetszik ez az új technika.Ha lesz alkalmam kipróbálom és lopom az ötletet!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen Mindenkinek!

    VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...