2012. április 13.

Némo-s tortám nyomában

Mostanában a kérések kezdenek visszakanyarodni az első tortáimhoz. Ilyenkor nem is értem, hogy miért éppen az a bizonyos torta tetszik meg, mert ötletre talán jó, na de a kivitelezés . . . persze mindenkinek el kell valahonnan indulnia. Szóval a Némo már elkészült egyszer, tortázós életem harmadik burkolt tortájaként, tapasztalat híján tele technikai bakikkal, de ennek ellenére két bejegyzést is írtam hozzá, részletezve a fázisokat  (na, úgy ne csináljátok! )
Általában úgy vagyok minden tortámmal, hogy az elkészülte után ugrik még be egy-két megvalósítási ötlet, hogy mit lehetett VOLNA még vele művelni. Majd a harmadik Némo-nál talán időben kapcsolok (meg akkor talán nem vállalom túl magamat, és több időm is lesz rá)





7 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik a tortád. Helyes, jópofa, nincs túldíszítve.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon jó lett! Teljesen visszaadja a tengeir világot :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik.Nagyon jók a színek!A halacskák is nagyon jók!

    VálaszTörlés
  4. Aranyos lett és nagyon jól elkaptad a figurákat! :))))

    VálaszTörlés
  5. Csatlakoznék az előttem szólókhoz - nekem is nagyon teszik de azért az is érdekelne, hogy mit változtattál volna? Vagy ez majd a következő Némós tortánál derül ki? :-)

    VálaszTörlés
  6. fényképről, kívülállóként abszolút tökéletesnek látszik.

    de ismerem az érzést, amit leírtál. elkészül az ember, hú még eszébe jut valami, gyors apró változtatás megtörténik, aztán átadás után fejben még végiggondolva, húúúúú, még ez is jó lett volna, aztán pár perc múlva, jajjjj azt is rá kellett volna tenni. fél nap múlva egy blogot olvasva rájön, hogy egy részletet másképp is meg lehetett volna csinálni....

    elfogadsz tőlem egy díjat? akkor lécccci, nézz be hozzám!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik! A színek is nagyon jók! Kíváncsi lennék a harmadik Némóra, bár inkább azt kívánom, kérjenek valami újat. Nálam is mindig a régiekből indulnak ki, és hiába fogadom meg, hogy soha többet, nem tudok nemet mondani...

    VálaszTörlés

published Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...